Uniek Sporten

Home > Inwoners & Ondernemers > Uniek Sporten

Uniek Sporten

Voor sporten en sporters met een beperking

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen hindernis te zijn om te sporten of te bewegen! Het sportloket voor aangepast sporten is Uniek Sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. De gemeente Beverwijk wil als onderdeel van Uniek Sporten iedereen met een beperking aan het bewegen krijgen.

Heb jij een beperking en wil je graag sporten?

Vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn? Is er een sport die jij kan beoefenen? Wil je sportadvies? Of heb je vragen over financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoek van een maatje? Uniek Sporten helpt je met deze vragen. En het vinden van een geschikte vorm van sport en beweging voor jou.

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te lokken, werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook hulp en advies bij subsidie- en sponsoraanvragen horen tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Alle informatie over Uniek Sporten is te vinden op de website van Uniek Sporten of als mobiele applicatie. Uniek Sporten is bereikbaar via het telefoonnummer 026 – 377 37 87 of het emailadres info@unieksporten.nl

Je kunt ook contact opnemen met de buurtsportcoach Chelsey Edwards van Aangepast Sporten. Zij is via het e-mailadres c.edwards@heliomare.nl of het telefoonnummer 06-19 08 01 02 bereikbaar.

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk