Spelen in Oosterwijk. Kies mee!

Home > Inwoners & Ondernemers > Spelen in Oosterwijk. Kies mee!

Spelen in Oosterwijk. Kies mee!

Speelplaatsen zijn niet alleen plekken om te spelen, maar ook ontmoetingsplaatsen voor de buurt. Met andere kinderen en ouders afspreken en hen ontmoeten bij speelplekjes maakt het leuk en leefbaar in de wijk.

In Oosterwijk (Beneluxlaan tot Merwedestraat) zijn we in 2018 al begonnen met het opknappen van enkele speeltuinen. Maar wij vinden het ook belangrijk om te weten waar en hoe jij wil spelen in jouw buurt. Daarom willen wij samen met jou kijken waar in de wijk een grote speeltuin (centrale speelplek) komt en waar we nog een kleine buurtspeeltuin gaan aanleggen. Ook willen we horen welke grasvelden we moeten verbeteren, zodat je er leuk kunt spelen.

Denk met ons mee

We willen nu in eerste instantie van jou weten waar we wat gaan doen. Wellicht heb je nog een eigen idee? Dan kun je dat ook zeggen. We hebben een overzicht gemaakt van de speelplaatsen in jouw wijk. Op de tweede afbeelding kun je zien uit welke speellocaties je kunt kiezen. En op de derde afbeelding zie je voorbeelden van de verschillende speeltuinen.

In de wijkwinkel hangen grote posters van deze drie afbeeldingen. Daar kun je de ‘stempas’ ook per hand invullen. De wijkwinkel is geopend op maandag en donderdag van 10 uur tot 17 uur.

Meedenken over de inrichting

Alle ontvangen reacties nemen we mee. Als we dan hebben besloten waar welke speeltuin komt, nodigen we je graag uit, zodat we samen kunnen nadenken over wat er in je speeltuin komt. Dat zal in oktober 2019 zijn. Wil jij meedenken? Laat dan je e-mailadres achter. We kunnen u dan makkelijk uitnodigen.

Kies mee!