Sociaal team

Home > Inwoners & Ondernemers > Sociaal team

Sociaal team

Nieuwe website!

Klik snel op de button om een kijkje te nemen  Sociaal Team Beverwijk 

Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt en weet u niet waar u terecht kan? Een (korte) vraag over bijvoorbeeld financiën, welzijn, gezondheid, huisvesting, opvoeding of sociale contacten? Wilt u wat meer mensen ontmoeten bij een kopje koffie of thee? Zorgt u voor een zieke partner of familielid en valt deze zorg soms wat zwaar? Heeft u een goed idee voor uw wijk? Wilt u uw buurtbewoners ondersteunen? 

Het Sociaal team kan u hier kosteloos bij helpen. Wij zoeken samen met u naar een oplossing, eventueel met hulp van familie, vrienden, buren en vrijwilligers. Lukt dit niet, dan gaan we op zoek naar gespecialiseerde hulp. 

Het Sociaal team is een samenwerking tussen de gemeente Beverwijk, MEE & de Wering, Socius Maatschappelijk Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Viva! Zorggroep.

Contact met het Sociaal team

Het Sociaal team is per telefoon via 06-11035327 of e-mail bereikbaar. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak. Wij streven ernaar dit binnen 5 werkdagen te doen. We komen het liefst bij u thuis. Is dat niet mogelijk, dan kunnen we afspreken op een van onze de spreeklocaties.

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk