Mantelzorgwaardering 2019

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Mantelzorgwaardering 2019

Mantelzorgwaardering 2019

RSS

Er ligt een cadeautje voor de mantelzorger klaar!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de alledaagse hulp die we elkaar geven. Mantelzorgers zijn bijvoorbeeld senioren die zorgen voor hun partner, ouders die zorgen voor hun gehandicapte kind of kinderen die zorgen voor hun chronisch zieke ouder. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien.

Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger in de IJmond willen we u graag een kleine attentie geven. De gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen bieden alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in de IJmond een VVV-bon van €25,- euro aan. U kunt de cadeaukaart aanvragen tot en met 31 december 2019. De kaart wordt eind januari 2020 verzonden.

Let op

  • Het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Beverwijk, Heemskerk of Velsen woont. Of u zèlf in deze regio woont, speelt geen rol. Woont uw zorgvrager niet in de IJmond? Kijk dan op de website van die gemeente
  • Soms zorgen meerdere mensen voor één persoon. De gemeenten verstrekken maximaal 2 VVV-cadeaukaarten per zorgvrager. Per mantelzorger wordt maximaal 1 bon verstrekt
  • Bij het digitaal aanvragen van de mantelzorgwaardering wordt u doorgelinkt naar de website van de gemeente Velsen. Zij verzamelen de contactgegevens van de mantelzorgers die zorgen voor iemand uit de IJmond. De contactgegevens worden vertrouwelijk gedeeld met Socius (Velsen) of We(l)doen/MaatjeZ (Beverwijk en Heemskerk), zodat een mantelzorgconsulent contact op kan nemen. Klik hier als u meer wilt weten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Aanvragen

Via onderstaande button kunt u de mantelzorgwaardering aanvragen (externe link)

Aanvragen mantelzorgwaardering

MaatjeZ

Meer informatie over Maatje Z vindt u op hun website.

Beverwijk, 26 augustus 2019