HVC verstuurt nieuwe afvalpassen

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > HVC verstuurt nieuwe afvalpassen

HVC verstuurt nieuwe afvalpassen

RSS

Inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen met oude ReinUnie passen hebben in de week van 19 tot en met 23 juni een nieuwe afvalpas ontvangen. De afvalpas biedt toegang tot de afvalbrengstations in Beverwijk Ă©n Velsen en vervangt de oude ReinUnie pas. Vanaf maandag 26 juni gaan de slagbomen bij de afvalbrengstations alleen nog maar open met de nieuwe afvalpas. Grof afval kan van maandag tot en met zaterdag worden weggebracht.   
Heeft u geen nieuwe afvalpas ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van HVC.

Registratiegegevens afvalpas

Alleen bezitters van een geldige afvalpas worden toegelaten tot het afvalbrengstation. De nieuwe afvalpas heeft een ingebouwde chip, voorzien van een unieke code. Deze is gekoppeld aan een straat en huisnummer. Op de afvalpas zelf staan geen persoonsgegevens opgeslagen. De chip in de afvalpas registreert het bezoek aan het afvalbrengstation. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het aantal afvalstortingen aan de gemeente te kunnen rapporteren. Voor meer informatie over de werking van uw afvalpas verwijzen wij naar de privacyverklaring op de website van HVC.  

Wat kunt u brengen naar het afvalbrengstation?

Bij het afvalbrengstation kan grof afval worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte strijkplank, versleten vloerbedekking, oude smartphone, kapotte apparaten of meubilair. Maar u kunt er ook terecht voor het brengen van bijvoorbeeld grof tuinafval, bouwafval en klein chemisch afval zoals halfvolle verfblikken. De materialen van het grof afval zijn waardevol en dienen als grondstoffen voor nieuwe producten. Spullen die herbruikbaar zijn kunt u inleveren bij het kringloopbedrijf Noppes op het afvalbrengstation. Binnenkort start HVC met een gratis aanhangwagenservice. U kunt dan een aanhangwagen lenen om grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. Meer informatie leest u op onze afvalpagina of de website van HVC.

Locaties afvalbrengstation

  • Beverwijk: Binnenduinrandweg op het BUKO bedrijventerrein
  • Velsen: Amsterdamseweg 10, Velsen-Zuid

Openingstijden afvalbrengstations

Beverwijk, 23 juni 2017

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag 9.00 - 16.00
dinsdag 9.00 - 12.30
donderdag 9.00 - 20.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

logo facebookLogo Twitter

Logo Instagram