Hoe gaat HVC om met de coronavirus-maatregelen?

Home > Inwoners & Ondernemers > Nieuwsarchief > Hoe gaat HVC om met de coronavirus-maatregelen?

Hoe gaat HVC om met de coronavirus-maatregelen?

RSS

De werkzaamheden van HVC vallen onder beroepen die door de overheid gekenmerkt worden als cruciaal. Dat betekent dat onze dienstverlening rondom afvalinzameling zoveel mogelijk doorgaat.

Wordt mijn afval nog opgehaald?

Ja, afval wordt opgehaald volgens de normale dienstregeling. Kijk hiervoor op de HVC-app of onze website. HVC doet er alles aan om de dienstverlening door te laten lopen. Mocht er iets veranderen, wordt dit aangegeven op onze website en de website van HVC. 

Denk aan geparkeerde auto’s op of voor de aanbiedplaatsen van rolcontainers en ondergrondse containers. HVC merkt dat doordat veel bewoners thuiswerken er veel auto’s hinderlijk geparkeerd staan, waardoor het niet lukt of veel moeite kost de rolcontainers (kliko’s) te legen. Ieders aandacht daarvoor.

Zijn de afvalbrengstations en milieustraten nog open?

Ja, de afvalbrengstations en milieustraten blijven voorlopig open. HVC verzoekt bewoners om geen afval te brengen wanneer je verkoudheidsklachten hebt. Houd daarnaast gepaste afstand (2 meter) tussen medewerkers en andere bezoekers.

Waar kan ik spullen kwijt die nog goed zijn? 

Denk dan aan de kringloopwinkel Noppes aan de parallelweg 10. U kunt uw spullen daarnaartoe brengen of Noppes kan het bij u ophalen. Als spullen naast de container hebben gestaan, is het vies geworden door de buitenlucht en misschien door honden die hun behoeften ertegen aan hebben gedaan. Spullen zijn dan niet meer bruikbaar voor anderen. Heeft u kledingstukken die u weg wilt doen, breng dit dan naar het Leger der Heils aan de Geysendorfferlaan 4A. Via Marktplaats bestaat ook de mogelijkheid om spullen tegen een vergoeding te verkopen of gratis op te laten halen.

Gaat de compostdag op 28 maart door?

De compostdag gaat niet door.

Beverwijk, 19-03-2020

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 16.00 !
vrijdag       9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Melding openbare ruimte

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk