Landgoed Adrichem / Enquête Park Overbos

Home > Inwoners & Ondernemers > Landgoed Adrichem / Enquête Park Overbos

Landgoed Adrichem / Enquête Park Overbos

Landgoed Adrichem wordt een grote groene oase vlakbij het centrum van Beverwijk. Het is een combinatie van het huidige sportpark Adrichem en park Overbos. In het Landgoed komen recreatie en sport bij elkaar. Het georganiseerde sporten (zoals voetbal, hockey, atletiek en tennis) wordt verbonden met individueel sporten en recreëren. In een openbaar park, dat toegankelijk is voor alle inwoners van Beverwijk.

De plannen voor Landgoed Adrichem komen voort uit de toekomstvisie die de sportverenigingen gezamenlijk hebben opgesteld. Samen met de gemeente en andere belanghebbenden is gekeken naar een geschikte plek voor uitbreiding van de velden van hockeyclub BHC Overbos in combinatie met voldoende capaciteit voor de voetbalclubs en andere sportclubs in het park. Daaruit is onderstaande inrichting en ontwerp gekomen.

De aanleg van Landgoed Adrichem gebeurt in fasen.

Enquête Park Overbos

Sportpark Adrichem en Park Overbos worden samen één geheel. Door de aanpassingen van het sportpark vinden er ook in Park Overbos veranderingen plaats. Daarbij willen we rekening houden met de gebruiker van het park en willen we graag weten hoe het park wordt beleefd. Heeft u daar ideeën voor? Laat het ons weten in deze korte enquête. Alvast bedankt voor het invullen.

Start enquête

Downloads