Beverwijk werkt gebiedsgericht

Home > Inwoners & Ondernemers > Beverwijk werkt gebiedsgericht

Beverwijk werkt gebiedsgericht

Gebiedsgericht Werken is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Beverwijk en de instanties die werken in Beverwijk en Wijk aan Zee. U kunt hierbij denken aan wooncorporaties, politie, welzijnsorganisaties en bijvoorbeeld de sociale teams. Vincent Boelhouwer en Marc Kouwenhoven zijn onze gebiedsverbinders. Vincent is aanspreekpunt voor het gebied ten oosten van de Alkmaarseweg-Schans en Marc voor het gebied ten westen van de Alkmaarseweg-Schans.

Doel

Gebiedsgericht Werken heeft als doel de leefbaarheid en de sociale samenhang te verbeteren. Door gebruik te maken van korte lijnen binnen het netwerk kan dat snel en op een laagdrempelige manier.

Deelnemers

Bijna elke wijk heeft een wijkgroep en Wijk aan Zee heeft een dorpsraad. In een wijkgroep of dorpsraad zitten enthousiaste bewoners die zich inzetten voor de leefbaarheid en/of de sociale samenhang in hun wijk. Wilt u zich hier bij aansluiten? Onderaan deze pagina treft u een overzicht van contactpersonen per wijk waarbij u zich aan kunt melden. Voor de dorpsraad geldt een benoemingsprocedure.

Bijdrage aanvragen

Gebiedsgericht werken ondersteunt bewonersinitiatieven op het gebied van leefbaarheid en/of sociale samenhang. Heeft u een idee of wilt u iets organiseren in uw straat of buurt? In veel gevallen kunt u hiervoor een vergoeding online aanvragen. Lees wel eerst de voorwaarden voor zo'n vergoeding.

Online bijdrage aanvragen 

Heeft u kosten gemaakt en u heeft recht op een declaratie, dan kunt u die hier online indienen.

Declaratie indienen     

Als u niet over DigiD beschikt, dan kunt u ook gebruik maken van het declaratieformulier welke u onderaan deze pagina vindt. U kunt deze downloaden uitprinten en ingevuld, samen met de benodigde bonnen/facturen, per post versturen.

Contactpersonen wijkgroepen

Meer informatie

Gebiedsverbinders (0251) 256 256.

Contactgegevens

Bezoekadres

Stationsplein 48
1948 LC Beverwijk

Postadres

Postbus 450
1940 AL Beverwijk

Openingstijden

maandag    9.00 - 16.00
dinsdag      9.00 - 12.30
woensdag   9.00 - 16.00
donderdag  9.00 - 20.00 
vrijdag        9.00 - 16.00

Telefoon

0251 - 256 256

Meer informatie

Volg ons

Ga naar de Facebookpagina van de gemeente BeverwijkGa naar Twitteracccount gemeente Beverwijk

Ga naar Instagram gemeente Beverwijk 

 Ga naar Youtube gemeente Beverwijk